• ЧАЙ ПРИ НЕВРОЗА

Начин на приготвяне: две супени лъжици от сместа врат 2 мин в 400 мл. вода. След като изстине се прецежда и се пие на три пъти през деня, след ядене.

Състав: делянка 20% , глог-цвят 15%, маточина 10%, комунига 10%, дяволска уста 10%, лавандула 10%, риган 10%, мента 10%, мащерка 5%.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да не се предозира!

Да се съхранява на сухо и проветливо, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

Опаковка: насипен чай.

Тегло 0.050 кг

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

ЧАЙ ПРИ НЕВРОЗА

  • 2.40 лв.


Възможни варианти


Тагове: ЧАЙ, НЕВРОЗА