• ЧАЙ ПРИ ЧЕРНОДРОБНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Начин на приготвяне: две супени лъжици от сместа врат 5 мин в 500 мл. вряла вода. Прецежда се и се пие на три пъти през деня, преди ядене.


Състав: кисел трън 20%, червен кантарион 10%, синя тинтява 10%, агримония 10%, вероника 10%, хвощ 10%, цикория 10%, гръмотрън 10%, жълт кантарион 10%, ягода 10%.


Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да не се предозира!

Да се съхранява на сухо и проветливо, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за деца.

Опаковка: насипен чай.

Тегло 0.050 кг

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

ЧАЙ ПРИ ЧЕРНОДРОБНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

  • 2.40 лв.


Възможни варианти


Тагове: ЧАЙ ПРИ ЧЕРНОДРОБНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ