Висококачественият
чай Лапачо се добива от вътрешната кора на дървото Tecoma-Lapacho, известно
също като "Пурпурно дърво Лапачо", която - в сравнение с външната
кора - е много по-хомогенна и преди всичко, по-малко прашна и по-сладка на
вкус. Поради своя приятно мек букет от аромати, който напомня малко на ванилия
и карамел, този чай е много популярен. Той съдържа по-малко танинова киселина и
няма кофеин.
Начин на приготвяне: Изсипете само една супена лъжица (около 10 грама) в 1 л
студена вода и изчакайте докато заври; оставете водата да ври около 5
минути, след това още 20 минути чаят да се запари.
Опаковка: насипен чай.
ЛАПАЧО
- Код на продукта: КОД 22/750
- Наличност: В наличност
-
4.10 лв.
Възможни варианти
Тагове: ЛАПАЧО