• ЛАПАЧО

Висококачественият чай Лапачо се добива от вътрешната кора на дървото Tecoma-Lapacho, известно също като "Пурпурно дърво Лапачо", която - в сравнение с външната кора - е много по-хомогенна и преди всичко, по-малко прашна и по-сладка на вкус. Поради своя приятно мек букет от аромати, който напомня малко на ванилия и карамел, този чай е много популярен. Той съдържа по-малко танинова киселина и няма кофеин.

Начин на приготвяне: Изсипете само една супена лъжица (около 10 грама) в 1 л студена вода и изчакайте докато заври; оставете водата да ври около 5 минути, след това още 20 минути чаят да се запари.

Опаковка: насипен чай.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

ЛАПАЧО

  • Код на продукта: КОД 22/750
  • Наличност: В наличност
  • 4.10 лв.


Възможни варианти


Тагове: ЛАПАЧО